batmanbebis

Direktlänk till inlägg 17 november 2015

Humöret på topp

Av batmanbebis - 17 november 2015 19:59

Pratade med E och bad om ursäkt att jag skrev ett elakt sms efter vårat samtal igår. Men uttryckte också att jag blev ledsen och besviken.

E bad om ursäkt också och sa att han inte gillar när vi bråkar.

Det är sånna här gånger det är jobbigt att inte bo tillsammans, det suger verkligen att bråka/diskutera/bestämma saker via telefon.


Jag har inte ändrat min kost avsevärt eller liknande men har ändå plötsligt fått finnar, det har jag i princip aldrig, känns jobbigt och inte alls kul.

Men humöret känns på topp, igår och idag känns det som att jag har massor med tålamod och känner mig pigg och motiverad på jobbet.

Idag fick vi veta att vi får mer pengar i friskvårdsbidrag, wow, nu borde jag verkligen köpa ett träningskort, men ååå inte gå själv!


Imorgon är det dags för undersökning, för att se om jag kan börja äta letrozol igen.

Är lite orolig då jag blivit nekad en gång pga "rester kvar från ägglossningen", eftersom jag den här gången blödde EN dag?!


Kändes jobbigt när jag fick mens men man reser sig upp rätt fort igen faktiskt..För faktum är...jag kan inte ens föreställa mig gravid, så det gör att jag aldrig riktigt hoppas sådär mycket som många andra gör.

Därför blir jag inte lika besviken.


Känns också vemodigt såklart att E kanske inte har möjlighet att komma hit tills inseminationen, men jag vill ändå inte chansa och inte påbörja en kur ifall han nu KAN närvara då.

För han måste ju vara med för att det ska gå liksom:)

Vore bra om man kunde posta sperma;)


Försöker köra hårt på att int äta kolhydrater och det går helt okej, svårt att hitta alternativ på mellis bara, och då blir det knäckebröd med mycket ost.

Gäller bara att ändra tankesätt helt enkelt...tänka om recept i huvudet.


Nej nu ska jag ta en dusch, har kännt mig så ofräsh efter mensen...obehaglig känsla.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av batmanbebis - 17 oktober 2018 22:21

Jag känner ofta en stark längtan efter att föreläsa. Men om vad?haha alltså jag har ju varit med om en heldel men man kan ju inte föreläsa om ett helt liv. Sen är allt väldigt personligt så genom att föreläsa skulle jag kanske såra många människo...

Av batmanbebis - 11 oktober 2018 21:49

Hej Jag har börjat plugga. Det är annorlunda som fan. Jag har läst kanske 3 böcker i mitt liv. Plötsligt har jag studielitteratur...på engelska. Plötsligt ska jag läsa massor, skriva massor och förstå helt nya saker. Men det är rätt häftigt...

Av batmanbebis - 22 juni 2018 21:13

Idag är det midsommar. Såklart dåligt väder. Kom iväg på lite firande och ätit god mat..och dotterns favorit just nu..jordgubbar. Men sen är det alltid extra jobbigt när man kommer hem..hon sover. Ensamheten smyger sig på. Jag tror att ensamheten...

Av batmanbebis - 22 maj 2018 21:23

Minns inte ens vad jag berättat om i bloggen. Känns som mycket händer känslomässigt men annars inte mycket. Jag har extremt lite ork kvar på kvällarna, vilket är sjukt jobbigt. Vilket gör att mitt hem är kaos. F sover tidigt, somnar fort och ...

Av batmanbebis - 11 maj 2018 10:17

F är sjuk. Jag försöker hålla gråten inne så hon inte ska se.. Fan ...

Presentation


batmanbebis

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards